Music

Mariah Carey gaat kerstplaat maken met moeder

  1. Newschevron right
  2. Mariah Carey gaat kerstplaat maken met moeder
Het Britse magazine 'Female First' bericht dat zangeres Mariah Carey heeft bevestigd dat ze ergens in de komende weken een kerstnummer gaat opnemen met haar moeder.

De 39-jarige diva scoorde in 1994 nog een grote kersthit met 'All I Want For Christmas Is You'. Voor de opvolger daarvan gaat ze samenwerken met haar moeder, voormalig zanglerares en operazangeres Patricia Carey.

Mariah wilde geen kerstnummer
Over 'All I Want For Christmas Is You' zegt de zangeres dat ze destijds helemaal geen kerstnummer wilde maken. Het was het idee van platenbaas (en ex-man) Tommy Mottola. Mariah vond het destijds maar een oubollig idee. "Ik zei destijds tegen Tommy dat ik een jong meisje ben. En artiesten doen geen kerstalbums totdat ze vijftig zijn. Als een laatste redding."

Ontdekt door moeder
De moeder van Mariah was de eerste die haar talent ontdekte. Op een dag oefende Patricia de Italiaanse opera Rigoletto en miste een zin. De destijds 3-jarige 'Mimi' miste het niet, ze sprong in en zong het goede gedeelte op het perfecte moment. Dat was voor haar moeder het moment waarop ze zeker wist dat haar dochtertje een groot talent is.

Onafscheidelijk duo
Jaren later zijn de twee nog steeds onafscheidelijk. Er gaat geen dag voorbij dat Mariah en Patricia elkaar niet sms'en of bellen. De eerste grote aankoop na de doorbraak van de zangeres was een huis voor haar moeder.Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Ster advertentie
Ster advertentie