Music

Eminem helpt The Punisher in stripverhaal

  1. Newschevron right
  2. Eminem helpt The Punisher in stripverhaal
Afgelopen weekend bracht Eminem zijn met bloed overgoten videoclip 3 A.M. Hierin speelt hij de rol van een moordenaar. Daarnaast speelt de rapper binnenkort ook een stripfiguur in het nieuwe stripverhaal van The Punisher.

In de nieuwe serie strips helpt Eminem de hoofdpersoon uit The Punisher, een stripfiguur die bekend staat om zijn wreedheid. Bekijk hier de cover van het stripverhaal! Hij handhaaft de orde graag met harde hand. Hoe het afloopt met de rapper is nog niet bekend.

De 36-jarige rapper is een groot fan van de strip en werd daarom nauw betrokken bij de productie van deze speciale editie van The Punisher. Om die reden stond Eminem al vanaf dag één dat hij het hoorde te popelen om deel uit te maken van het verhaal.

Het Amerikaanse tijdschrijft XXL krijgt de primeur. Het eerste deel van het stripverhaal verschijnt op 5 mei in het populaire blad. Het tweede deel zal digitaal te lezen zijn via de website van de uitgever: Marvel Comics @ www.Marvel.com. Het is nog niet bekend of er een papieren versie verschijnt van de Eminem editie van The Punisher.





Ster advertentie
Ster advertentie