Music

Bizzey laat gevoelige kant zien met persoonlijke tune 'Pull Up'

foto: YouTube: noahsarklabel
  1. Newschevron right
  2. Bizzey laat gevoelige kant zien met persoonlijke tune 'Pull Up'

Bizzey heeft een nieuwe track gedropt en die is 'iets minder smerig en dichter bij huis'. dan dat je van de hitmachine gewend bent. In plaats van een clubtune over billen en feesten is Pull Up een romantische ode aan zijn vrouw Renee en alle andere independent vrouwen op deze wereld, zo schrijft hij op Instagram. "Mooi maakt wie je bent en hoe je in het leven staat. Ik kijk op naar hoe de vrouw in mijn leven de boel draaiende houdt en zo ook alle sterke vrouwen met haar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spontaan

Bizzey schreef de track, die geproduceerd is door Ramiks, samen met Snelle en Okke Punt. Op Instagram vertelt hij dat het nummer spontaan tot stand is gekomen toen hij met Snelle aan het chillen was. "We besloten samen vanuit het niks een tune te maken. Het schrijven van liedjes is voor mij altijd een super persoonlijk proces geweest. Het naar binnen laten van een andere artiest of schrijver is niet iets wat ik eerder heb toegelaten.

Depressie

Bizzey liet vorige maand in een interview met VIVA weten rustigere muziek te maken sinds hij herstellende is van een apathische depressie. Hij doet er alles aan om te voorkomen dat hij een terugval krijgt. De muziek die hij nu maakt biedt een platform voor zijn gevoeligere kant, zo gaf hij aan. "Het gaat niet meer alleen maar plat over seks, eigenlijk."

Ster advertentie
Ster advertentie