Music

Famke Louise laat gevoelige kant zien op nieuwe single 'Jouw Moment'

foto: Instagram: famkelouise_
  1. Newschevron right
  2. Famke Louise laat gevoelige kant zien op nieuwe single 'Jouw Moment'

Famke Louise laat op haar nieuwe single Jouw Moment een andere kant van zichzelf horen. Na tunes als Sexy Loca en Boss Bitch komt ze nu met een intiem en gevoelig nummer. "Ik heb de laatste twee jaar best veel commentaar over me heen gekregen. Het enige wat ik wilde doen is met het liedje laten zien dat we allemaal hetzelfde zijn. Je bent niet alleen en je bent mooi zoals je bent", vertelt ze tegen RTL Boulevard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitlaatklep
Famke vertelt dat ze er in deze quarantainetijd achter is gekomen dat ze nu eindelijk tijd heeft voor dingen waar ze normaal niet aan toekomt. De emoties die daarbij naar boven komen, stopt ze in haar nummers. "Ik ben veel bezig met muziek maken, omdat het me rustig maakt in m'n hoofd. Ik gebruik het als uitlaatklep."

Nieuw album

Jouw Moment is een voorproefje van het nieuwe album van Famke, waarop ze nog veel meer persoonlijke verhalen zal laten horen. "De sound wordt wel heel anders dan wat mensen van me verwachten."

Haatcomments
Kort na de release van de track post Famke een video op haar Instagram waarin ze reageert op de haatcomments die het nummer (nu al) oplevert. "Het raakt me niet", zegt ze. "Maar wat ik wel erg vind, is dat ik dit liedje heb gemaakt voor mensen die gepest worden. Die zijn misschien minder weerbaar voor dit soort reacties."

"Die haatreacties doen me niets. Ik ben geen Maan, geen Tabitha, maar Famke Louise. En ik ben blij met wie ik ben."

& NU KLAAR! Straks de videoclip.

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op 22 Mei 2020 om 3:49 (PDT)

Ster advertentie
Ster advertentie