Video

Famke Louise: "Ik ben Bizzey tot op de dag van vandaag dankbaar"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise: "Ik ben Bizzey tot op de dag van vandaag dankbaar"

Zoë was aanwezig bij de Young Impact Awards. Die prijs wordt in verschillende categorieën uitgereikt aan strijders die er alles aan doen om de wereld een stukje mooier te maken. Famke Louise en Bizzey waren aanwezig om een paar van die awards uit te reiken. Zoë vroeg hen wie er in hun leven voor een verandering heeft gezorgd."Ik begon natuurlijk te werken met Bizzey. Dat was een grote verandering in m'n leven en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor", aldus Famke.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bizzey

Bizzey gaf een shoutout naar zijn familie en wifey: "Toen m'n zoontje geboren werd, keek ik wel op een andere manier naar de wereld. Ik ben gewoon heel blij met m'n ouders. Ik vind het echt superlieve mensen en ze zijn er altijd voor me geweest, net als m'n zus." Ook aan zijn vrouw heeft hij veel steun. "Die mensen laten mij elke dag zien dat het mooi is."

Nieuwe tune

Bizzey had nog een leuke mededeling. Als opvolger van zijn hit Video Vixen met Bilal Wahib zit er binnenkort nog een samenwerking aan te komen. Op 29 mei komt er een single uit met Bilal én Ronnie Flex. "Dat is iets waar ik zeer trots op ben."

Ster advertentie
Ster advertentie