Music

Eminem doet een geweldige live versie van Walk On Water tijdens de MTV EMA's

foto: YouTube MTV International
  1. Newschevron right
  2. Eminem doet een geweldige live versie van Walk On Water tijdens de MTV EMA's

Vorige week plaatste Eminem opeens een video op Instagram, waarmee hij zijn nieuwe albumtitel Revival zou bevestigen. Ook gingen de geruchten dat hij een nieuwe single zou droppen, genaamd Walk On Water. Afgelopen vrijdag verscheen de track online en dit weekend opende Eminem de MTV European Music Awards met een live versie van het nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

muisstil

Zijn optreden begint in een bar, waar zangeres Skylar Grey het refrein zingt. Eminem begint te rappen en loopt vervolgens het podium in de Londense arena op, om een geweldig optreden te geven. Het publiek wordt helemaal gek als hij binnenkomt. Maar zodra Slim Shady zijn mond opentrekt om te spitten, wordt het helemaal stil in de arena. Maar Eminem kwam niet alleen om op te treden, hij won ook de award voor Best Hip Hop en dat is best apart. Slim Shady heeft namelijk al vier jaar geen nieuw album uitgebracht.

walk on water

De aankondiging van zijn nieuwe single Walk On Water was ook al zo apart. Eerst plaatste Slim Shady een foto op Instagram, dat leek op een doktersrecept. Op het recept stond het 'medicijn' Walk On Water. Daarna verscheen er opeens een soort medicijnenreclame op de Gram, waarin een man vertelde dat er iets groots ging gebeuren. En wat denk je? Diezelfde avond dropte Eminem zijn nieuwe single Walk On Water. Het refrein van het nummer is ingezongen door Queen B.

Ster advertentie
Ster advertentie