Music

Ziekenhuismedewerkster ontslagen vanwege testikels Justin Bieber

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ziekenhuismedewerkster ontslagen vanwege testikels Justin Bieber

Kelly Lombardo was tien jaar werkzaam op de spoedeisende hulp van Northwell Health in Long Island New York. Toevallig was ze ook aan het werk toen Justin Bieber zijn testikels liet nakijken. Nu heeft het ziekenhuis haar per direct ontslagen. Ze zou namelijk zonder toestemming het medisch dossier van Justin Bieber hebben bekeken, toen de artiest in het ziekenhuis aanwezig was.

testikels

Justin Bieber bracht een bezoek aan Northwell Health, omdat hij tijdens een voetbalwedstrijd in zijn kruis was geraakt. Dat gebeurt wel vaker bij voetbal, maar de artiest was ervan overtuigd dat één van zijn testikels gedraaid was. Na onderzoek bleek er niets aan de hand te zijn. Bieber werd vervolgens naar huis gestuurd.

onrecht

Kelly Lombardo hoorde die dag van diverse collega's het gerucht dat Justin Bieber werd behandeld voor een soa. Ze geloofde het gerucht niet, maar ze benadrukt dat ze de medische gegevens van de artiest niet heeft bekeken. Ondertussen heeft de ziekenhuismedewerkster een aanklacht ingediend bij de New York Division of Human Rights. Ze claimt dat ze ontslagen is vanwege het feit dat ze een vrouw is.

advocaat

Kelly Lombardo heeft ook een advocaat ingeschakeld om haar gelijk te halen. Advocaat David H. Rosenberg meldt aan Daily News dat zijn cliënt de privacy van patiënten heel erg belangrijk vindt. Hij bevestigt dat Kelly Lombardo is ontslagen vanwege haar geslacht. Het ziekenhuis zou volgens Rosenberg hebben gezegd dat Kelly Lombardo een jonge vrouw is en dat ze daarom wilde weten wat Justin Bieber in het ziekenhuis deed.

Ster advertentie
Ster advertentie