Naar homepage
Music

SFB-rappers Frenna en Priceless niet vrijgelaten uit de gevangenis

  1. Newschevron right
  2. SFB-rappers Frenna en Priceless niet vrijgelaten uit de gevangenis

Frenna en Priceless mogen de Surinaamse gevangenis nog niet verlaten. Dat bevestigt advocaat Humphrey Schurman van de SFB-rappers aan De Ware Tijd. "Ons verzoek is afgewezen," zei de raadsman tegen de Surinaamse krant.

Verzoek afgewezen

Advocaten Humphrey Schurman en Maureen Nibte hadden vrijdag een verzoek ingediend bij de rechter-commissaris om Frenna en Priceless vrij te laten. Er zou volgens advocaat Schurman geen bewijs zijn waarop Frenna en Priceless zich schuldig hebben gemaakt aan seks met een minderjarige of aan het maken en verspreiden van kinderporno. Het is nog onbekend waarom het verzoek afgewezen is.

Toegegeven

Het verzoek was alleen ingediend voor Frenna en Priceless, omdat KM toegegeven heeft dat hij in 2015 seksueel contact heeft gehad met het meisje. Zij was toen 15 jaar oud en KM was 17. "De situatie rond KM is ingewikkelder omdat hij zelf heeft toegegeven dat hij seks met het meisje heeft gehad", zei de advocaat vrijdag nog tegen de NOS. "Hij wist niet hoe oud ze was. Bovendien zou het meisje vier maanden later 16 worden, en dan is seks niet meer strafbaar."

Ster advertentie
Ster advertentie