Music

Justin Timberlake werkt na 15 jaar weer intensief samen met Pharrell

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake werkt na 15 jaar weer intensief samen met Pharrell

Justin Timberlake is al een tijdje bezig met zijn nieuwe album en werkt daarvoor intensief samen met Pharrell Williams. Ook voor zijn debuutalbum 'Justified' zat hij vaak in de studio met Pharrell. Dit album uit 2002 had een grote impact op Justins carrière, dankzij hits als 'Señorita', 'Like I Love You' en 'Rock Your Body'.

Kwetsbaar

Pharrell Williams vertelt over de bijzondere manier waarop Justin zich blootgeeft tijdens de persoonlijke studiosessies van de twee.

''Het is bijzonder hoe hij laat zien wie hij echt is. Voor grote artiesten is het vaak moeilijk om eerlijk te zijn. De schoonheid van een nummer zit juist in de kwetsbaarheid en ik denk dat Justin dat op zijn nieuwe album perfect zal weten over te brengen.''

Sexy lifeguard

Naast muziek is Justin ook druk bezig met zijn filmcarrière. Eerder werkte hij al samen met topregisseurs David Fincher, de Coen Brothers en Jonathan Demme. Op dit moment is hij bezig met de opnames van een nieuwe film van Woody Allen, waarvan de titel nog niet bekend is. Wel zijn er foto's verschenen van Justin Timberlake in zijn rol als sexy lifeguard.

Trolls

Vorige maand kwam de film 'Trolls' uit, met Justin als stem van het hoofdpersonage Branch. Ook de Netflix-muziekfilm 'Justin Timberlake + The Tennesse Kids' die werd geregisseerd door Oscarwinnaar Jonathan Demme werd vorige maand gereleased.

''Ik werk met al mijn helden. Nu ben ik de hele dag in spanning over wat Woody Allen tegen me zal zeggen.''

Ster advertentie
Ster advertentie