Music

Justin Timberlake werkt met Pharrell, Timbaland en The Weeknd

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake werkt met Pharrell, Timbaland en The Weeknd

VIDEO: Justin Timberlake werkt voor zijn nieuwe album samen met Pharrell Williams en Timbaland en hij gaat een duet met The Weeknd opnemen. Dat vertelde JT in een interview bij BBC Radio 1Xtra. Justin werkt op de achtergrond aan een nieuw album en daar neemt de zanger alle tijd voor. Gelukkig heeft hij in de tussentijd de single Can't Stop The Feeling voor je.

Pharrell & Timbaland

Justin en Pharrell praten al jaren met elkaar, maar hakten volgens de zanger onlangs pas de knoop door en doken de studio in. Natuurlijk ontbreekt ook Timbo niet: "Ook met Timbaland ben ik de studio ingedoken, dus Sexy is Back! Ik weet nog niet precies wat het gaat worden, omdat we pas net de studio ingegaan zijn, maar het klinkt tof!" aldus Justin.

The Weeknd

Justin Timberlake verklapt ook dat hij de studio in gaat met The Weeknd: "We praten al een tijdje met Abel, The Weeknd, over een duet. Misschien voor zijn nieuwe album. Hij zit altijd in de studio en werkt nu aan een nieuw album, al weet ik niet of ik dat mag zeggen. We hebben over iets gesproken, maar het moet wel goed klinken."

Nieuw album

Justin Timberlake werkt aan een nieuw album, maar daar neemt hij alle tijd voor: "Ik weet nog helemaal niets over een releasedatum, dus zelfs als ik zou willen dan kon ik er nog niets over zeggen. Mijn albums zijn pas af als het af voelt. Ik zet daar geen druk op, want ik wil niet vlak voor de release spijt hebben omdat ik die ene track mis."

Ster advertentie
Ster advertentie