Music

Fans smelten van liefdevolle clip Justin Bieber en Ariana Grande

foto: YouTube: Ariana Grande
  1. Newschevron right
  2. Fans smelten van liefdevolle clip Justin Bieber en Ariana Grande

Justin Bieber en Ariana Grande hebben voor het eerst samen een track uitgebracht. Dit is er ook niet zomaar een: de opbrengsten van Stuck with U gaan naar een goed doel dat kinderen helpt, ook tijdens de coronacrisis. Met de videoclip proberen Justin en Ariana positiviteit te brengen in deze bizarre tijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

social distancing clip

In de videoclip van Stuck With U zijn fans en celebrities te zien in hun huis tijdens de quarantaine. Onder anderen Kendall en Kylie Jenner, Ayesha en Stephen Curry, Chance the Rapper, Lil Dicky en Jaden Smith showen met wie ze de coronatijd doorkomen. Natuurlijk maken de tortelduifjes Justin en zijn vrouw Hailey ook deel uit van de clip. Wie verrassend genoeg ook in de clip te zien is, is de boyfriend van Ariana: Dalton Gomez. Ze liet hem nog nooit eerder bewust zien aan de buitenwereld, maar voor deze liefdevolle clip maakte ze een uitzondering.

proms

"Help ons met het maken van de #StuckwithU video. Ik wil jullie het leuk zien hebben in quarantaine. Dit is het prom liedje voor iedereen die nu niet naar prom kan," zei Justin vorige week op Instagram. Fans konden hun video insturen. In Amerika zouden normaal gesproken binnenkort de proms a.k.a. gala's zijn, dus Justin vroeg of mensen hun jurk of pak wilden aantrekken.

KINDEREN VAN MENSEN MET VITALE BEROEPEN

Het doel dat alle opbrengsten uit streams en verkopen van Stuck with U krijgt is 1stcrf. Dit is een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen van mensen met een vitaal beroep zoals ambulancepersoneel, politie, brandweerleden en ziekenhuismedewerkers alles krijgen wat ze nodig hebben.

Reacties

Fans reageren heel enthousiast op de track met de bijbehorende clip op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie