Music

Kendrick Lamar doet grote beloftes op nieuwe track neefje Baby Keem

foto: YouTube: Baby Keem
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar doet grote beloftes op nieuwe track neefje Baby Keem

Kendrick Lamar liet vorige week sinds lange tijd eindelijk weer iets van zichzelf horen en nu is hij ook op muzikaal gebied 'terug'. Nog niet met eigen nieuwe muziek die hij heeft aangekondigd, maar op de nieuwe track van zijn neefje Baby Keem, genaamd Family Ties. Bij die tune droppen de rappers vandaag ook onderstaande, vernieuwende clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kanye overtreffen

Kendrick kondigde vorige week na een lange stilte zijn laatste album bij Top Dawg Entertainment (TDE) aan in een statement dat hij ondertekende als 'oklama'. Van dat album kunnen we heel wat verwachten, zo laat de rapper weten in de verse van Family Ties. Hij zegt onder andere alle aankomende albums van de top van de rapgame te gaan overtreffen, inclusief dat van Kanye.

"Mothaf*ck that album, f*ck that single. Burn that hard drive, burn that shit.
Ain’t nobody safe when I come up killin' everybody that’s outside, who you with?
Yeah, Kanye changed his life, but me, I’m still an old school Gemini, lil' bitch."

Wie wordt de eerste?

Terwijl er al lange tijd in spanning wordt afgewacht wanneer Kanye eindelijk met Donda komt en Drake zijn Certified Lover Boy dropt, is er nu nog een hiphopalbum om naar uit te kijken. Wie de eerste wordt, blijft voorlopig nog een raadsel.

Kendrick Lamar heeft sinds 2017, toen het awardwinnende DAMN. uitkwam, geen nieuw album meer gedropt. In 2018 was hij nog wel te horen op de soundtrack van Black Panther en in 2020 op Busta Rhymes' track Look Over Your Shoulder.

Ster advertentie
Ster advertentie