OMG

Amerikaanse turnster (21) gaat viral met vloerroutine op 2pac en Kendrick Lamar

foto: Twitter/UCLA
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse turnster (21) gaat viral met vloerroutine op 2pac en Kendrick Lamar

De Amerikaanse turnster Nia Dennis is dit weekend viral gegaan met haar vloerroutine die ze wijdde aan de black culture. De 21-jarige studente aan de Universiteit van Californië Los Angeles (UCLA) verwerkte muziek van 2pac, Kendrick Lamar, Soulja Boy, Missy Elliot, Beyoncé en Megan Thee Stallion in haar routine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Black Excellence

"Dit is hoe black excellence eruitziet", schrijft UCLA bij de video van Nia's vloerroutine. 's Werelds beste gymnast Simone Biles is ook enthousiast. "Okay Nia Dennis, doe je ding meid! Dit was zo leuk om te zien. Blijf het zo goed doen!", schrijft de viervoudige olympische kampioen op Twitter.

Aan Los Angeles Daily News laat Nia weten dat deze routine reflecteert wie ze is. "Deze routine definieert wat voor vrouw ik op dit moment ben. En natuurlijk moest ik ook veel onderdelen van mijn cultuur erin verwerken. Ik wilde gewoon een dansfeestje houden, want zo is mijn personaliteit."

Nia scoorde een 9.825 voor haar vloerroutine en sleepte daarmee de winst binnen voor UCLA.

Viral

Het is niet de eerste keer dat Nia viral gaat. Een jaar geleden ging haar routine op Crazy in Love van Beyoncé ook al de hele wereld over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie