Entertainment

Drake bevestigt dat zijn nieuwe album 'Certified Lover Boy' af is

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake bevestigt dat zijn nieuwe album 'Certified Lover Boy' af is

Drake beloofde in juni dat zijn album nog deze zomer zou uitkomen en het lijkt er steeds meer op dat de rapper deze belofte gaat inlossen. Tijdens een radio-interview liet hij namelijk weten dat Certified Lover Boy volledig af is en dat hij ernaar uitkijkt om het album te releasen.

"Het album is klaar"

Drake was onlangs als special guest te gast bij de Amerikaanse radiozender Sirius XM tijdens de show Fri Yiy Friday, waar hij het nieuws vrijwel meteen bekendmaakte: "Het album is klaar. Ik kijk ernaar uit om het album af te leveren. Ik hoop dat iedereen gezegend is en ik hoop dat iedereen zijn drankjes heeft. Goede vibes en goede energie voor het weekend." Een exacte releasedatum noemde hij niet, maar naar alle waarschijnlijkheid zal dat niet lang meer duren. Het album had eigenlijk in januari uit moeten komen, maar de rapper stelde de release uit om volledig te herstellen van een operatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

6 augustus?

Het gerucht gaat dat Drake op vrijdag 6 augustus Certified Lover Boy gaat uitbrengen. Dat is dezelfde datum als Donda, het nieuwe album van Kanye West. Onlangs liet rapper Consequence, die een hechte vriendschap heeft met Kanye, middels een tweet weten dat Kanye op dezelfde dag als Drake zijn album wil droppen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie