Music

French Montana: "Ik had dood van Mac Miller kunnen voorkomen"

foto: Raq Rents/BET
  1. Newschevron right
  2. French Montana: "Ik had dood van Mac Miller kunnen voorkomen"

French Montana vertelt met een brok in de keel dat hij de dood van Mac Miller mogelijk had kunnen voorkomen als hij in de buurt was geweest. Dat zegt de FunX-artiest in een zeer emotioneel interview bij Raq Rents op BET.

Omgeving

French Montana vertelt in het gesprek met Raquel Harper dat de omgeving van een artiest zeer belangrijk is. Op dat gebied ging het volgens hem fout bij zijn overleden collega. Hij zegt dat bij Mac Miller iemand ontbrak waar hij naar op kon kijken. Een soort broederlijk figuur die hem keer op keer had kunnen waarschuwen en zijn dood had kunnen voorkomen.

stoppen

Maandag bleek uit het definitieve autopsierapport dat Mac Miller is overleden aan een mix van cocaïne en fentanyl. "Als ik die avond bij hem was, had ik hem tegengehouden", zegt French Montana. "En als ik nog een paar keer met hem was geweest, dan had ik hem laten stoppen. Maar hij had niemand om hem tegen te houden."

Doodsoorzaak

Mac Miller is op 7 september overleden aan de combinatie van cocaïne en fentanyl. Dat staat volgens TMZ in het definitieve rapport van de lijkschouwer dat ze in handen hebben. De Amerikaanse rapper had ook alcohol gedronken. Mac overleed volgens het rapport niet aan een hoge dosis drugs, maar aan een dodelijke combinatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie