Music

Gianinni gaat touren met Paula Abdul en richt zich ook op filmindustrie

  1. Newschevron right
  2. Gianinni gaat touren met Paula Abdul en richt zich ook op filmindustrie

Gianinni heeft de afgelopen jaren gedanst met Shakira, Nicki Minaj, Rihanna en Lady Gaga. Aan die indrukwekkende lijst voegt hij binnenkort de naam van de legendarische zangeres Paula Abdul toe. Gianinni verklapte bij Eva in de FunXshow Jouw Stad Amsterdam dat hij met Paula Abdul gaat touren door Amerika.

Los Angeles

Gianinni ken je misschien nog als kandidaat van het eerste So You Think You Can Dance seizoen. De 28-jarige danser won de show niet, maar leeft tegenwoordig wel in Los Angeles. Hij kwam speciaal naar Nederland voor Jandino's tv-programma en een Hiphop Masterclass.

Chillen met Rihanna

Gianinni danst met beroemdheden en feest in zijn vrije tijd ook met de sterren. Zo vertelde hij Eva onder andere over een gruwelijk verjaardagsfeestje van Rihanna waar Beyoncé, Jay Z en Mary J. Blige allemaal aanwezig waren. Hij moest een speurtocht met e-mail doen om de locatie van het feestje te kunnen vinden. Toen keek hij zijn ogen uit, maar nu kijkt hij nergens meer van op: "Na een tijdje wordt dit allemaal normaal," zei de danser bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

FILMINDUSTRIE

Alleen dansen was blijkbaar niet genoeg voor Gianinni en daarom focust hij zich tegenwoordig ook op de filmindustrie. Hij is samen met zijn vrouw een filmproductiebedrijf gestart. Gianinni regisseert tegenwoordig films en hoopt binnen een paar jaar een film uit te brengen die wij in Nederland kunnen checken in de bios.

Ster advertentie
Ster advertentie