Music

Frenna releaset vijfde studioalbum 'Highest' met o.a. Lijpe, Idaly en Kevin

foto: Instagram: @Frenna
  1. Newschevron right
  2. Frenna releaset vijfde studioalbum 'Highest' met o.a. Lijpe, Idaly en Kevin

Frenna heeft vandaag zijn langverwacht Highest-album uitgebracht. Daar staan, naast de eerder uitgebrachte singles Nairobi, Facetime, Maandag en Handle It nog twaalf andere tracks op. Highest is de opvolger van 't album onderweg naar 'Het Album' dat Frenna vorig jaar dropte rond de eerste lockdown-periode. Hij noemde zelf zijn vorige album 'het beste album tot nu toe'. Maar wie weet heeft hij dit keer zichzelf en zijn fans kunnen overtreffen. Hij vertelt er meer over in Start met Fernando.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frenna vertelt meer over het vaderschap en de releasedatum van het album.

Releasedatum

Normaal gesproken brengen veel artiesten hun nieuwe album uit op vrijdagen. Frenna kiest er voor om het toch anders te doen dan de rest: ''Als iedereen rechts gaat dan ga ik links.'' Dat is niet de enige reden dat hij zijn album juist vandaag uitbrengt. Frenna, die zichzelf 'de man van de nummertjes noemt', vindt 16 maart een mooie datum. Waarom dat nou precies zo is, gaat de artiest niet op in.

'Highest'

Op de cover van het album schittert de artiest met zijn lievelingsdier een adelaar, in zijn hand. Ook bracht Frenna vorig week de luistersessie van zijn nieuwe album letterlijk op een hoger niveau. De rapper hield het event namelijk in een 777-privéjet. Hiermee doet hij de naam van het album een eer aan.

Meerdere tracks op het album zijn in samenwerking met andere artiesten. Zo hebben Lijpe, Murda, Idaly, Chivv, King Promise, SFB en Kevin, het album gemaakt tot wat het nu is. Ook hebben internationale artiesten een bijdrage geleverd waaronder de Nigeriaanse Yemi Alade en de UK-rapper Young Adz.

Trotse vader

De kersverse vader ademt en leeft voor muziek, maar zijn puurste geluk zit toch in het vaderschap. ''Het is een andere feeling. Ik leefde altijd in mijn eigen wereld, waarbij ik de hoofdrol speelde in mijn eigen show. En dan komt er iemand die belangrijker is dan jezelf dat is gewoon een amazing feeling'', aldus Frenna over zijn dochtertje Nairobi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie