Music

Frenna steekt fans hart onder de riem met nieuw album

foto: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Frenna steekt fans hart onder de riem met nieuw album

Frenna heeft een goed moment uitgekozen om zijn nieuwe album ‘t album onderweg naar ‘Het Album’ uit te brengen. Zo kunnen we tijdens deze quarantainedagen in ieder geval naar nieuwe muziek van de hitmaker luisteren.

Hart onder de riem

“Ik hoop jullie hiermee een hart onder de riem te steken in deze uitzonderlijke tijd.” Zegt de Haagse rapper op Instagram over het droppen van ‘t album onderweg naar ‘Het Album’. De uitzonderlijke tijd waar hij op doelt is natuurlijk de tijd van het coronavirus. "Persoonlijk vind ik dit mijn beste album tot nu toe. Het is dieper dan mijn eerdere albums en heeft een internationale sound. Met dit album zeg ik in feite gedag tegen de oude ik en verwelkom ik de nieuwe", schrijft Frenna bij zijn release.

Samenwerkingen,

Meerdere tracks op het album zijn in samenwerking met andere artiesten. Zo hebben Bryan MG, MELL, Ronnie Flex, Snelle, Jonna Fraser, Delany, Philly Moré en Chivv het album gemaakt tot wat het nu is.

“In mij leven twee continenten”

De reden dat hij zo succesvol is heeft hij te danken aan het feit dat hij in Nederland en in Ghana heeft gewoond, vertelt Frenna in een interview met Omroep West. “In mij leven twee continenten. Je hoort het ook in mijn muziek. De drums, de melodieën, de taal. Ik ben anders waardoor ik uitsteek als artiest in Nederlandse muziekscene.” Ook in dit album hoor je de Afrikaanse invloeden veel terug.

Clip

Frenna liet afgelopen week al de clip van Money Deh Ya los, deze track staat op het nieuwe album. Ook Venus, Ghetto Youth, Bidden In De Jeep, Only You, Give Dem en Mami So Bad staan erop, maar kan je al kennen van eerdere releases.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie