Music

Drake heeft niets respectloos tegen vrouw met hoofddoek gezegd

  1. Newschevron right
  2. Drake heeft niets respectloos tegen vrouw met hoofddoek gezegd

Drake spreekt op Instagram tegen dat hij een concertbezoeker in Londen zou hebben gevraagd om haar hoofddoek af te doen. "Ik beëindig mijn shows iedere avond met een boodschap van liefde en eenheid. Ik ben er daarom kapot van als ik vervolgens neppe verhalen lees in de media waarin staat dat ik respectloos zou zijn richting moslims," schrijft de rapper op Insta.

Geen hoofddoek, wel sjaal

Drake maakt in het bericht ook direct duidelijk dat de opmerking in Londen aan vier vrouwen was gericht, waarvan eentje nog haar jas en wintersjaal om had: "Ik maakte een opmerking over haar sjaal. Ik plaag graag mijn fans op een leuke manier. Ik weet donders goed wat een hoofddoek is en ik zou daar nooit van mijn leven een respectloze opmerking over maken richting iemand die er één draagt."

Religies en rassen

Drake zegt dat hij juist trots is op de verschillen: "Ik ben trots dat mijn beste vrienden en fans verschillende religies volgen en van verschillende rassen zijn. Degene die dit verhaal heeft verzonnen kan zijn tijd beter investeren in het leren over andere culturen in plaats van ons proberen te verdelen."

Ster advertentie
Ster advertentie