Music

August Alsina heeft zijn nieuwe tune 'Entanglements' genoemd

foto: Instagram: August Alsina
  1. Newschevron right
  2. August Alsina heeft zijn nieuwe tune 'Entanglements' genoemd

August Alsina heeft een nieuw nummer met Rick Ross uitgebracht en die Entanglements genoemd. Het is een verwijzing naar de term waarmee Jada Pinkett Smith haar affaire met de zanger omschreef tijdens de zeer ongemakkelijke Red Table Talk met haar echtgenoot Will Smith.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie of entanglement

Jada Pinkett Smith en haar echtgenoot Will Smith schoven 10 juli samen aan in Red Table Talk om te reageren op uitlatingen van August Alsina. De zanger had daarvoor aangegeven dat hij een relatie had gehad met de vrouw van Will. Jada Pinkett Smith gaf op 10 juli toe dat ze een "entanglement" (verstrikking) had gehad met August Alsina in de tijd dat zij en Will uit elkaar waren.

Moeilijke periode

Jada vertelde dat de affaire tot stand kwam in een periode dat ze het erg moeilijk had. Ze haalde op dat moment veel kracht uit het helpen van August toen hij het moeilijk had. Nadat ze met Will uit elkaar ging, mondde het helpen volgens haar uit in een "entanglement", terwijl August zeer resoluut spreekt van een relatie. Dat verschil uit de zanger ook in de songtekst: "Definition of an entanglement is when you're tangled in the sheets. Girl I know that we don't call it a relationship, but you're still fuckin' with me."

Ster advertentie
Ster advertentie