Entertainment

Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

foto: Facebook Red Table Talk/Instagram @augustalsina
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

Dit zagen we niet aankomen: Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith, heeft een affaire gehad met August Alsina. Dat geeft de actrice toe in een nieuwe podcast.

Geruchten...

In haar talkshow Red Table Talk op Facebook gaat Jada in op de geruchten dat ze een affaire had met August. De 48-jarige vertelt, met haar man Will Smith aan haar zijde, dat dit klopt en het zelfs was uitgegroeid tot een relatie. In die periode zette Jada tijdelijk een punt achter haar relatie met Will. "We besloten om even een tijdje uit elkaar te gaan. Ik had echt het gevoel dat het klaar was", zegt Will over de situatie, die zich ongeveer vier geleden afspeelde. "Het was echt klaar", beaamt Jada.

'Het was een relatie'

In die tijd had Jada al een tijdje contact met August, zonder dat Will hiervan wist. August zat in die periode ook niet lekker in zijn vel en de vonk tussen hem en Jada sloeg al snel over. Toen het uit ging tussen Will en Jada, besloten de twee een volgende stap te zetten. "Het was een relatie, absoluut", zegt de moeder van Jaden en Willow Smith. "Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld."

Geen toestemming

Jada wil aan het verhaal toevoegen dat Will nooit toestemming heeft gegeven voor haar affaire met August. "De enige die hier toestemming voor kon geven was ik zelf." Bekijk hieronder de hele podcast.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie