Music

Op deze dag komt het debuutalbum van Camila Cabello uit!

foto: Instagram camila_cabello
  1. Newschevron right
  2. Op deze dag komt het debuutalbum van Camila Cabello uit!

Camila Cabello ken je waarschijnlijk van haar monsterhit Havana met Young Thug. Met de track kwam de zangeres keihard de hitlijsten binnen en ondertussen is de videoclip van Havana al meer dan 300.000.000 keer bekeken. Na de track is het natuurlijk wachten op nieuw materiaal. Camila Cabello sprong daarom op de Gram om fantastisch nieuws te vertellen.

debuutalbum

"Mijn debuutalbum is eindelijk af", zegt de zangeres. "Op 12 januari 2018 heb jij het in je handen." Een debuutalbum uitbrengen is altijd spannend, vooral voor Camila: "Al deze nummer hebben een speciale herinnering. Ik ga niet liegen, het voelt emotioneel om deze nummers los te laten. Het voelt als het einde van een hoofdstuk. Het hoofdstuk startte met iemand anders zijn verhaal en het eindigt met het terugvinden van mijzelf."

tracks

Het duurt natuurlijk nog even voordat het album Camila uitkomt. Daarom dropt Cabello morgen alvast twee tracks van het aankomende album. "Eentje heet Never Be The Same en en eentje heet Real Friends", vertelt de zangers. Zouden deze nummers net zo lekker klinken als Havana?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie