Music

Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label 'Dream Chasers' op

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label 'Dream Chasers' op

Als je naar Meek Mill luistert, weet je dat Dream Chasers een grote rol in zijn leven speelt. Sinds het begin van zijn carrière laat de rapper deze naam vallen en hij heeft maar liefst vier mixtapes ernaar vernoemd. De beweging lijkt nu serieuzer te worden, want Meek gaat nu namelijk een gelijknamige label oprichten en dit doet hij met hulp van niemand minder dan Jay-Z.

label

Volgens entertainment website Variety neemt Meek Mill binnen Dream Chasers de rol van directeur op zich. De rapper zal een team van professionals opbouwen om artiesten te tekenen en te ontwikkelen. Daarnaast zal Dream Chasers de eigen marketing, creatieve strategieën en andere bedrijfszaken, zoals de opbouw van een studio voor de artiesten, ook op zich nemen.

verantwoordelijkheid

In een persbericht vertelt Jay-Z waarom hij Meek Mill, die overigens een cliënt is van Roc Nation, wilde helpen. "Alles wat hij heeft gedaan, laat zien dat hij klaar is om de volgende generatie te leiden. Wij kijken er groter naar. Dit is heel anders dan alleen artiesten tekenen en goede tracks maken." Meek kan zelf niet wachten om aan zijn functie als directeur te beginnen.

"Het wordt tijd dat ik de business in ga. Ik ben 32 jaar, ik zit goed in de muziekindustrie en ik kan artiesten helpen. Sinds mijn vrijlating heb ik het verantwoordelijkheidsgevoel om deze cultuur zoveel mogelijk te leiden als ik kan. Jay-Z en anderen die voor mij kwamen, hebben het makkelijker gemaakt voor mij en andere rappers. Ik wil dat voorbeeld zijn en die verantwoordelijkheid op me nemen om de cultuur meer naar voren te brengen."

Ster advertentie
Ster advertentie