Music

Gouden plaat voor Broski's van Frenna en Mula B: "Het is gelukt, man"

foto: Screenshot YouTube: 777 Records
  1. Newschevron right
  2. Gouden plaat voor Broski's van Frenna en Mula B: "Het is gelukt, man"

Mula B en Frenna hebben vandaag een gouden plaat in ontvangst mogen nemen voor hun hit Broski's. Het nummer is pas vier maanden oud en is via Spotify alleen al twaalf miljoen keer gestreamd.

Gouden plaat

Vanmiddag postte TopNotch samen met 777 Records een video waarin de gouden plaat werd overhandigd aan de artiesten. Frenna spreekt met veel lof over zijn collega: "Ik had hem die pokoe gestuurd en de week erna, gelijk gass. Precies hoe ik het in m'n hoofd had hoe je zou komen. Het is gelukt, man."

Dit is niet de eerste keer dat de artiesten hebben samengewerkt aan een nummer. Vier jaar geleden brachten ze samen Viraal uit, wat erg bijzonder was. Die jaren ervoor hadden ze namelijk beef met elkaar gehad en elkaar volledig gedist op hun tracks Meesterplusser en 777. Met de samenwerking aan het nummer Viraal hebben ze toen de strijdbijl begraven. Alles is dus weer helemaal koek en ei tussen de twee. Met deze goudenplaat op zak treedt Mula B binnenkort ook op bij 7Fest, dus de cirkel is weer helemaal rond.

Fans reageren massaal onder de video en zijn trots op de prestatie van de artiesten. Zo zegt een fan: "Mula komt altijd hard. Altijd." Een ander schrijft: "Ze moeten echt een album uitbrengen met zijn tweeën."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie