Music

Selena Gomez dropt videoclip met K-pop sensatie BLACKPINK en hij gaat viral

foto: Videostill 'Ice Cream'
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez dropt videoclip met K-pop sensatie BLACKPINK en hij gaat viral

K-pop wordt ook in ons land steeds populairder. Een nieuwe samenwerking van Selena Gomez zou daar wel eens een handje bij kunnen helpen: zij dropte vanochtend vroeg namelijk de nieuwe videoclip van Ice Cream, een samenwerking met BLACKPINK: de Zuid-Koreaanse K-pop-sensatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

dubbelzinnige teksten

De mierzoete videoclip van Ice Cream straalt een en al meisjesachtigheid uit, maar vergis je niet: de tekst van Ice Cream is behoorlijk dubbelzinnig. "Come a little closer 'cause you lookin' thirsty. I'ma make it better, sip it like a Slurpee. Snow cone chilly, get it free like Willy (Oh) In the jeans like Billie, you be poppin' like a wheelie", zingen Selena Gomez en Lisa en Jennie van BLACKPINK in de eerste zinnen van het nummer. Of zou dat gewoon over ijsjes eten gaan...?

slimme move

De samenwerking tussen BLACKPINK en Selena Gomez is een slimme move. Selena Gomez is een van de populairste artiesten wereldwijd en staat op de zesde plek van populairste Instagram-accounts wereldwijd. K-pop is vooral onder de Aziatische bevolking extreem populair en verovert op dit moment ook de rest van de wereld. De videoclip van Ice Cream is in een paar uur tijd dan ook al meer dan 20 miljoen keer bekeken en gaat compleet viral.

telefoongesprek

Eerder plaatste BLACKPINK een video van het telefoongesprek tussen de meidengroep en Selena Gomez, dat aan de samenwerking vooraf ging. Selena vertelde daarin dat ze enorm uitkeek naar de samenwerking. "Ik ben altijd fan van jullie geweest en dit is een grote, gróte droom die uitkomt voor mij. Ik kan niet wachten!"

Blackpink in nederland

In 2019 gaf BLACKPINK een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert verkocht uiteindelijk niet uit, maar dat kwam waarschijnlijk door de torenhoge prijzen die voor een kaartje gevraagd werden: 166 euro per stuk. Destijds vertelde K-pop-fan Natasja van Knippenberg in Start aan Fernando over de meidengroep.

Ster advertentie
Ster advertentie