Music

Kendrick Lamar deelt korte film bij intense track 'We Cry Together'

foto: YouTube: Kendrick Lamar
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar deelt korte film bij intense track 'We Cry Together'

We Cry Together is ongetwijfeld het meest intense nummer van Kendrick Lamars album Mr. Morale & the Big Steppers. Bij de track, die eigenlijk bestaat uit een ruzie tussen twee geliefden, heeft Kendrick dan ook niet zomaar een clip uitgebracht, maar een korte film. Samen met actrice Taylour Paige brengt hij de tekst uit het nummer tot leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

De film laat zien hoe onstuimig een langdurige relatie kan zijn: Kendrick en Taylour hebben een heftige discussie, schelden elkaar uit, kleineren elkaar, maar belanden uiteindelijk toch weer op de bank voor een potje zogeheten goedmaakseks. "Dit is precies wat ik voor me zag toen ik het nummer voor het eerst hoorde", klinkt het massaal in de comments op YouTube.

foto: YouTube Kendrick Lamar

Oscar-nominatie

De film bij We Cry Together is opgenomen in maart 2020 en bestaat uit één take waarbij de stemmen live zijn opgenomen. Het indrukwekkende resultaat is niet onopgemerkt gebleven bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, want Kendrick - die de film ook deels regisseerde - is met de korte film genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Live-Action Short.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie