Music

Cardi B en Normani geven sexy teaser van nieuwe track

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B en Normani geven sexy teaser van nieuwe track

Cardi B en Normani hebben de handen ineengeslagen voor de langverwachte track Wild Side. Op Instagram droppen de twee artiesten een sexy kiekje die helemaal in het teken staat van hun nieuwe single.

Debuutalbum

De voormalige Fifth Harmony-zangeres heeft bevestigd dat vrijdag 16 juli de track Wild Side uitkomt. Het nummer is onderdeel van Normani's langverwachte debuutalbum waar ook haar hitnummers Motivation, Love Lies en Dancing With a Stranger op zullen staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede kindje

Ook voor Cardi B is het een drukke periode. Niet alleen werden haar nummers wereldwijd een hit, de rapper liet een aantal weken geleden ook nog eens weten dat zij en Offset een tweede kindje krijgen. Cardi maakte haar zwangerschap wereldkundig tijdens een optreden samen met Migos. De rapper staat namelijk op de track Type Shit van hun nieuwe album Culture III en kwam het podium op toen het tijd was voor haar verse.

Ze droeg tijdens de show een zwarte outfit met een cut out rondom haar bollende buik, waardoor het duidelijk te zien is dat ze zwanger is. Daarnaast deelde ze ook op haar Instagrampagina een foto van zichzelf met gips op haar buik.

Ster advertentie
Ster advertentie