Music

'The Pussycat Dolls stoppen ermee'

  1. Newschevron right
  2. 'The Pussycat Dolls stoppen ermee'
Na de onnavolgbare formatie veranderingen bij de Sugababes is er nu rumoer bij een andere meidengroep. Volgens insiders zijn The Pussycat Dolls namelijk definitief uit elkaar. Als reden wordt de 'oorlog' tussen leadzangeres Nicole Scherzinger en de rest van de groep genoemd. Bronnen beweren dat geen van de meiden meer met Nicole praat. "Ze gaan allemaal hun eigen ding doen."

Eind september gingen de Dolls tijdelijk uit elkaar, maar ondertussen werd er wel gewerkt aan een derde album. In interviews maakten de dames steeds duidelijk dat ze niet uit elkaar zouden gaan.

Toch waren de irritaties al duidelijk. Zoals PCD-lid Kimberly Wyatt begin oktober al zei "Ik kan met bijna iedereen van de band opschieten. Maar kijk, het blijft natuurlijk wel gewoon werk. Ik zie Nicole als een collega en niet als een vriendin. Je kunt niet een groep meiden bij elkaar zetten en van ze verwachten dat ze allemaal met elkaar over weg kunnen. Zo zit het leven niet in elkaar, toch?"

Het nieuwtje is opmerkelijk, want Robin Antin, de oprichter/samensteller van de groep, beweerde onlangs nog dat de Pussycat Dolls nooit uit elkaar kunnen gaan. "Er zijn zo veel verschillende Pussycat Doll formaties geweest in de afgelopen jaren. Het is keer op keer gebleken dat het gat dat een PCD-lid achterlaat, snel op te vullen is met een ander. In iedere vrouw zit een Pussycat Doll. Dat is het mooie van dit merk, het is groter dan wij."Ster advertentie
Ster advertentie