Music

Er gaan geruchten over een nieuwe Rihanna-Eminem collab

foto: Twitter: PopCrave
  1. Newschevron right
  2. Er gaan geruchten over een nieuwe Rihanna-Eminem collab

Ongeduldige Rihanna-fans hebben misschien weer iets om naar uit te kijken. Er gaan namelijk geruchten dat er een nieuwe collab met Eminem aan zit te komen. Burn It Down Group, het marketingbedrijf dat werkt voor Eminems Shady Records, postte een geheimzinnige afbeelding op Instagram. Daarop zie je Eminems typsche 'E' samen met Rihanna's kenmerkende 'R' en volgens sommigen kan het niet anders dan dat er nieuwe muziek van de twee uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verdeelde meningen
Rihanna en Eminem werkten in het verleden al vaker samen en dat leidde twee keer tot een grote hit. In 2010 maakten ze Love The Way You Lie, dat Rihanna's eerste diamond hit werd (tien keer platina). In 2013 kwam er een vervolg in de vorm van het Grammy-winnende The Monster. Volgens sommige fans zou een nieuwe collab sowieso een nieuwe megahit betekenen, maar niet iedereen lijkt blij met dit 'nieuws'...

Ongeduldig

Sommige Twitteraars wachten al zo lang op nieuwe muziek van Rihanna, dat ze geruchten als deze niet meer durven te geloven. Het is namelijk al eventjes geleden dat RiRi haar nieuwe reggae-dancehallalbum aankondigde, maar dat is tot op de dag van vandaag nog niet verschenen. In maart zei ze daarover tegen Vogue: "Ik kan niet zeggen wanneer ik het uitbreng. Maar ik ben heel agressief aan muziek aan het werken." Rihanna's laatste album Anti kwam uit in 2016. Daarna verscheen ze wel op enkele tracks van andere artiesten.

Ster advertentie
Ster advertentie