Music

Kanye West komt mogelijk met derde luistersessie voor de release van 'Donda'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kanye West komt mogelijk met derde luistersessie voor de release van 'Donda'

Kanye Wests nieuwe album Donda is inmiddels zo vaak uitgesteld dat fans de hoop op een release in augustus beetje bij beetje aan het verliezen zijn. Desalniettemin komt hij met een nieuwe luistersessie ter promotie van het album. Deze keer niet in het Mercedes-Benz-stadion in Atlanta, maar hoogstwaarschijnlijk in Chicago.

Luistersessie in Chicago

Volgens Apple Music moet het album nu op 22 augustus uitgebracht worden, maar voor het zover is, organiseert Kanye (hopelijk) voor de allerlaatste keer een luistersessie. Het evenement is nog niet officieel aangekondigd, maar volgens de oprichter van de website Fake Shore Drive, Andrew Barber, zal de luistersessie plaatsvinden in zijn thuisstad Chicago.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gaat het 22 augustus echt gebeuren?

Kanye zou Donda aanvankelijk droppen op vrijdag 23 juli, maar na de luistersessie bleek de rapper meer tijd nodig te hebben om het album af te maken. De releasedatum werd toen met twee weken uitgesteld, maar ook die datum haalde Kanye niet. De releasedatum werd daarna tweemaal met een week verschoven en staat nu gepland voor 22 augustus. Voor de fans is het te hopen dat de rapper zijn belofte nakomt.

Ster advertentie
Ster advertentie