Music

Sor laat nieuwe muziek horen met Ronnie Flex en Lusho tijdens "testshow" in Rotterdam

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sor laat nieuwe muziek horen met Ronnie Flex en Lusho tijdens "testshow" in Rotterdam

Tijdens een zogehete 'testshow' in Rotterdam presenteerde Sor onuitgebrachte muziek, waaronder tracks met Ronnie Flex en Lusho. Voor beide tracks bracht hij de rappers op het podium.

'TESTSHOWS'

Sor, geboren als Rosario Mussendijk, trad gisteravond op met een compleet nieuwe manier om muziek te testen bij zijn fans: tijdens speciale 'testshows' performde hij onuitgebrachte muziek om te kijken hoe het publiek erop reageerde. Eerder trad hij al op in Amsterdam met een speciale testshow; dit keer was Rotterdam aan de beurt. In poppodium Bird verraste hij het publiek met nieuwe muziek, waaronder samenwerkingen met Ronnie Flex, Lusho en de rest van het Black Acid-collectief.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

IMPROVISATIE

De tracks zijn volgens Sor pas vorige week gemaakt en ook de gastartiesten waren last-minute bevestigd. Hoewel op beelden te zien is dat ze de teksten nog niet volledig kennen, toont dit juist het unieke karakter van de avond: muziek werd in zijn rauwste, meest ongerepte vorm gepresenteerd, zonder de luxe van uitgebreide repetities of voorbereiding. Dit heeft een bepaalde charme en creatieve vrijheid die we niet vaak meer zien in Nederland. Het benadrukt hoe de jonge Edison-winnaar voortdurend vernieuwende manieren zoekt om zijn muziek te evolueren. De namen van de tracks zijn vooralsnog onbekend.

INSOMNIA

De 27-jarige Amsterdammer staat bekend om zijn unieke combinatie van klassieke muziek en hiphop en heeft al een boeiende carrière gehad tot nu toe. Sinds zijn deelname aan en winst van het televisieprogramma Maestro, heeft Sor zich nog verder ontwikkeld als een veelzijdig artiest en won hij twee Edison-awards. Ook speelde hij een prominente rol in het populaire programma Wie is de Mol?, waar hij de finale bereikte en liet zien dat hij niet alleen een bijzondere muzikant is, maar zich ook thuis voelt in de TV-wereld. Momenteel werkt de Noah's Ark-artiest aan zijn nieuwe album Insomnia, waar helaas nog niet veel over bekend is. Het enige wat we kunnen voorspellen is dat de toekomst er rooskleurig uit ziet voor de jonge artiest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie