Music

De Tanzaniaanse afrotune 'Tetema' gaat de wereld over!

  1. Newschevron right
  2. De Tanzaniaanse afrotune 'Tetema' gaat de wereld over!

De kans is groot dat je nog nooit van Rayvanny of Diamond Platnumz hebt gehoord, maar als je van afrotunes en dansen houdt, dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Deze twee artiesten uit Tanzania gaan op dit moment viral met hun nieuwe track Tetema, omdat het zo'n ongelofelijk lekkere afrotune is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Major Lazer en Drogba

Major Lazer heeft Rayvanny en Diamond Platnumz inmiddels al op hun radar staan en waarschijnlijk zijn ze niet de enige. Wie op de Instagrampagina van Rayvanny kijkt, ziet ex-voetballer Didier Drogba losgaan op de tune, net als allerlei anderen uit alle windstreken. Iedereen danst op Tetema, zelfs Fernando vanochtend in de Nandoleaks, nu de rest van Nederland nog!

Rayvanny

Dat je zo lekker kan dansen op Tetema, heeft misschien ook te maken met het feit dat Rayvanny naast rapper, ook danser is. Hij voelt de vibe en dat had MTV Base al snel door. De muziekzender tipte deze jonge artiest al in 2017 als een aanstormend talent, maar blijkbaar duurde het twee jaar langer voordat hij de wereld zou veroveren.

Baby's doen de Tetema

Politieagenten in Burundi

Tune gaat lekker in de club

Maar ook in Australië

India...

en in Japan

Ster advertentie
Ster advertentie