Music

Future en Lil Uzi Vert droppen nieuw album 'Pluto x Baby Pluto'

foto: Youtube: Lil Uzi Vert
  1. Newschevron right
  2. Future en Lil Uzi Vert droppen nieuw album 'Pluto x Baby Pluto'

Future en Lil Uzi Vert zijn terug met nieuwe heat. De rappers hebben vandaag hun nieuwe album Pluto x Baby Pluto gedropt met 16 keiharde tracks. Het album heeft een vibe die je kon verwachten: futuristische beats met melodische vocals.

Pluto x Baby Pluto

'Pluto' staat voor het gelijknamige album dat Future in 2012 uitbracht en 'Baby Pluto' is het alter-ego van Lil Uzi. Een toepasselijke naam, want de rappers staan erom bekend beats te gebruiken met een futuristische en buitenaardse vibe.

Hoewel dit het eerste album is dat de twee samen uitbrengen, is het niet de eerste samenwerking tussen de rappers. Uzi was bijvoorbeeld al te horen bij andere tracks van Future als Patek en Over Your Head. Future was op zijn beurt ook op Uzi-tracks te horen als Wassup en Seven Million.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

That's It

Tegelijk met de release van het album, dropten de rappers ook de clip voor hun track That's It. Die speelt zich af op een voetbalveld en een regenwoud en ook is er weer een overvloed aan schaars geklede vrouwen te zien. De track zelf gaat vooral over de luxe lifestyle van de rappers. Zo hebben ze het over juwelen, drugs en designer kleding.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie