Music

Busta Rhymes dropt nieuwe album 'Exctintion Level 2: The Wrath of God' met old school vibes

foto: Youtube: Busta Rhymes
  1. Newschevron right
  2. Busta Rhymes dropt nieuwe album 'Exctintion Level 2: The Wrath of God' met old school vibes

Busta Rhymes is back! De hiphoplegende dropte vandaag zijn nieuwe album Extinction Event 2: The Wrath of God met heel veel old school vibes. Het project telt maar liefst 22 tracks met featurings van Kendrick Lamar, Rick Ross en Anderson .PAAK. De 48-jarige rapper laat met dit project zien dat hij het na al die jaren nog steeds in zich heeft.

Extinction Event 2: The Wrath of God

Het project is al het tiende album van de rapper en is een vervolg op zijn eerste Extinction Event-project dat in 1998 uitkwam. De twee albums verschillen meer dan 20 jaar, maar dat is zeker niet te horen. Net als het oude album barst het vervolgalbum ook van de old school vibes die je doen denken aan de jaren negentig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inspiratie

Hoewel de hiphoplegende niet kan touren vanwege het coronavirus, wilde hij toch fit zijn voor de release van zijn album. De rapper deelde een paar dagen geleden foto's op Twitter waarin goed te zien is hoeveel hij is afgevallen. "Ik zou nooit een album uitbrengen zonder in de beste vorm van mijn leven te zijn. Ik ben hier om te inspireren", schrijft de rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie