Music

Ayoub, Kes en Ali B trending met Arabische track 'Zina'

  1. Newschevron right
  2. Ayoub, Kes en Ali B trending met Arabische track 'Zina'

Ayoub en Kes hebben misschien niet The Voice of Holland gewonnen, ze waren samen wel verantwoordelijk voor het meest memorabele moment van het programma. Nu zijn de twee samen met hun coach Ali B te horen op een nieuwe track: Zina, een remix van de gelijknamige track van Babylone.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verbindend

Na hun viral battle bij The Voice werden Ayoub en Kes overladen met positieve reacties. Hun Arabisch-Nederlandse optreden werd 'verbindend' genoemd. Ook Zina, waarop Ayoub en Kes weer in twee talen zingen, heeft een verbindende en positieve boodschap.

Lastigvallen

De videoclip, die nu trending is op YouTube, bevat een knipoog naar een opmerking van Thierry Baudet. De politicus claimde vorige maand op Twitter dat zijn vriendinnen 'door Marokkanen werden lastiggevallen' in de trein. Later bleek die opmerking misplaatst te zijn.

In de clip wordt daarop ingespeeld doordat Kes een treinreiziger speelt die haar kaartje aan 'conducteur' Ayoub geeft. Op het vervoersbewijs staat geschreven: 'jij mag mij altijd lastigvallen'.

"Het was generaliserend wat hij tweette", vertelt Ali in RTL Boulevard over de uitspraken van Thierry. "Ik ga altijd zo om met ophef. Ik maak dan grapjes. Dat is ontladen."

Ster advertentie
Ster advertentie