Music

SZA komt met nieuwe muziek! Tussen 7 en 10 nieuwe nummers

foto: Instagram: @SZA
  1. Newschevron right
  2. SZA komt met nieuwe muziek! Tussen 7 en 10 nieuwe nummers

SZA vierde afgelopen vrijdag het succes van haar laatste album SOS, dat records verbrak en al maanden de hitlijsten domineert. Tijdens de viering kondigde ze aan dat ze een deluxe versie van het album gaat droppen met maar liefst zeven tot tien nieuwe nummers!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lana

"Dus deluxe is echt een heel ander album en het zal 'Lana' heten. Er zullen zeven tot tien tracks op staan en het gaat deze herfst uitkomen", kun je SZA horen zeggen in een video die een fan maakte tijdens het event. De Kill Bill-zangeres, wiens echte naam Solána Rowe is, maakte tijdens de show haar fans gek met wat sneakpeeks van haar nieuwe muziek. Bovendien verscheen Ice Spice ook nog eens als verrassingsact.

SZA SOS

Toen in december vorig jaar haar tweede album uitkwam, waren de verwachtingen superhoog. Het album stelde alles behalve teleur en behaalde 400 miljoen streams in de eerste week na release. Zo kwam het album op de tweede plek van meest gestreamde albums binnen een week van alle albums door een vrouw in 2022.

SZA begon haar event op voor haar typische wijze: "Even van tevoren: we hebben niet echt een plan. We gaan gewoon wat liedjes van (het) deluxe (album) spelen en wat liedjes die jullie al kennen. Ik wilde gewoon iets gratis doen voor de vibe, omdat ik hier in de stad ben. Dat is letterlijk het hele punt van deze avond."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie