Music

Beyoncé over aankomend album: "Het was een mooie ontdekkingsreis"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Beyoncé over aankomend album: "Het was een mooie ontdekkingsreis"

Beyoncé heeft zich op Instagram uitgelaten over het maakproces van haar aankomende album, dat op 29 juli verschijnt. "Het gaf me een plek om te dromen en te ontsnappen tijdens een enge tijd voor de wereld", schrijft ze over het album, genaamd Renaissance.

Renaissance

Op de foto poseert Beyoncé op een paard met nauwelijks kleren aan. "Het maken van dit album liet me toe om me vrij en avontuurlijk te voelen in een tijd waarin weinig anders in beweging was", schrijft ze in de caption, doelend op de coronapandemie. "Mijn bedoeling was om een veilige plek te creëren, een plek zonder oordeel. Een plek om vrij te zijn van perfectionisme en overdenken. Een plek om te schreeuwen, los te laten, vrijheid te voelen. Het was een mooie ontdekkingsreis."

Ze hoopt dat haar fans kunnen genieten van het aanstaande project. "Ik hoop dat je vreugde vindt in deze muziek. Ik hoop dat het je inspireert om de wiggle los te laten. Ha! En om je zo uniek, sterk en sexy te voelen als je bent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'act i'

Beyoncé heeft het in de post opnieuw over 'act i', wat mogelijk betekent dat het album uit meerdere delen bestaat. Op 29 juli verschijnt er in ieder geval een 16-tracks tellend album van de zangeres. Dat wordt de opvolger van haar Grammy-winnende Lemonade uit 2016. De eerste single, Break My Soul, kwam vorige week al uit.

Ster advertentie
Ster advertentie