Music

Chance the Rapper gaat met Dionne Warwick (80) duet opnemen voor goed doel

foto: Twitter: NME
  1. Newschevron right
  2. Chance the Rapper gaat met Dionne Warwick (80) duet opnemen voor goed doel

Chance the Rapper is een opvallende samenwerking aangegaan. Dionne Warwick, de 80-jarige legendarische zangeres, meldt op Twitter dat zij een single met Chance gaat maken, waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweets

De samenwerking tussen beide artiesten volgt na een tweet van Warwick, waarin zij zich hardop afvroeg waarom Chance in zijn artiestennaam benoemt dat hij een rapper is: "Hoi @chancetherapper. Het is overduidelijk dat je een rapper bent, maar waarom heb je dat in je artiestennaam gezet? Ik blijf er maar aan denken." Chance reageerde vooral blij verrast dat de iconische zangeres wist wie hij was, zonder verder in te gaan op haar dringende vraag. Vervolgens kwam Warwick met het idee om samen te 'rappen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goed doel

De single van Chance en Dionne gaat Nothing's Impossible heten en de opbrengsten gaan naar hun eigen liefdadigheidsorganisaties. "We gaan ons best doen om wat mooie dingen te doen voor mensen die het hard nodig hebben. Mensen die honger hebben, dakloos zijn, of onderwijs nodig hebben", vertelt Warwick in het filmpje. De liefdadigheidsorganisaties van beide artiesten heten SocialWorks van Chance en Hunger: Not Impossible van Warwick.

Ster advertentie
Ster advertentie