Music

Snelle schakelt Ronnie Flex in voor motiverende track 'In De Schuur'

foto: YouTube: ROQ 'N ROLLA Music
  1. Newschevron right
  2. Snelle schakelt Ronnie Flex in voor motiverende track 'In De Schuur'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snelle en Ronnie Flex horen al een tijdje thuis in het rijtje van bekendste artiesten van Nederland, maar ze begonnen ooit met muziek maken in hun schuurtje en zolderkamer. Dat vertellen ze in hun nieuwe track In De Schuur, waarmee ze andere jongeren aansporen ook hun dromen waar te maken.

"Oké, ik schreef 4/5 liedje in de schuur,
Deed het never nooit voor de money, nee, ik was puur.
Kijk ik had Boaz van de Beatz, hij bracht die bam bam bam,
En daarna was mijn outfit ineens duur."

Boer Ayoub

In de clip zie je boer Ayoub voorbijkomen. Ook hij is een voorbeeld van iemand die altijd zijn dromen is blijven volgen. In Turn Up! vertelde hij eerder dat hij al vanaf zijn veertiende wist dat werken op een boerderij zijn droombaan was, ondanks de negatieve reacties van zijn omgeving. "Ik ben blij met deze keuze en heb plezier in mijn werk. Ik hou van de vrijheid."

Buma Awards

Snelle en Ronnie waren dit jaar al eerder samen te horen, namelijk op Frenna's track Venus. Beide heren zijn lekker bezig: Snelle viel onlangs nog dik in de prijzen bij de BUMA NL Awards. Hij won daar de prijs voor meest succesvolle album (Vierentwintig) en meest succesvolle single (Reünie). Ronnie tourt momenteel door de theaters met de persoonlijke voorstelling Ronnie Gaat Naar Huis, waarin hij laat zien hoe zijn muziek tot stand komt.

Zowel Snelle als Ronnie Flex zullen binnenkort te zien zijn in een talentenjacht. Snelle vervangt Anouk namelijk als coach in het nieuwe seizoen van The Voice Kids en Ronnie Flex is panellid in het nieuwe RTL 4-programma I Can See Your Voice.

Ster advertentie
Ster advertentie