Music

Bilal Wahib dropt videoclip nieuwe track 'Jaloers'

foto: Videostill Bilal Wahib
  1. Newschevron right
  2. Bilal Wahib dropt videoclip nieuwe track 'Jaloers'

Bilal Wahib dropte vrijdag zijn gloednieuwe track Jaloers. Vandaag is ook de videoclip bij het nummer officieel uitgebracht. De hitmachine heeft de clip laten produceren door Project Money & Shafique Roman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

drive-in cinema

De track Jaloers werd afgelopen vrijdag al uitgebracht door Bilal. In de track verwijst hij nog even terug naar zijn grote zomerhit Tigers. Ook deze clip is behoorlijk zomers: hij opgenomen in Marbella. Bilal showde de clip als eerste tijdens een exclusieve première van de video in de drive-in cinema van Amsterdam. Alle mensen die uitgenodigd waren, zagen de clip voor het eerst vanuit hun auto. De clip had zelfs een eigen filmposter, om het bioscoopeffect nog extra duidelijk te maken. De avond werd gepresenteerd door Najib Amhali en onder andere Bizzey kwam langs als surprise-act.

topavond

"Het was écht een topavond", vertelt Bilal in een bericht van TopNotch. "Mijn moeder was er, mijn beste vrienden en natuurlijk mijn vriendin."

"Het was wennen niet direct contact te hebben met het publiek, maar het getoeter vanuit de auto’s maakte het helemaal goed! Ik ben trots op de video en hoop dat iedereen er net zo van geniet als ik deed tijdens de opnames. Shout out naar Azad, hij heeft echt een dikke video gemaakt, en Najib als je dit leest, je bent een baas bedankt dat je er was, dit vergeet ik niet!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

bijna platinum

Tigers heeft inmiddels al bijna een platina status bereikt. De track heeft 20 miljoen streams aangetikt en ook op de radio is het een dikke hit. Jaloers lijkt een goede opvolger: de track was binnen drie dagen al meer dan 300.000 keer gestreamd.

Ster advertentie
Ster advertentie