Music

Jack dropt eindelijk zijn langverwachte debuutalbum ‘Traplove’

foto: Spotify: Jack
  1. Newschevron right
  2. Jack dropt eindelijk zijn langverwachte debuutalbum ‘Traplove’

Het droppen liep niet helemaal op rolletjes door problemen met zijn label en het uitstellen van de release, maar vandaag is het eindelijk zo ver: Jack heeft zijn fans blij gemaakt met zijn debuutalbum Traplove. Op het album staan featurings uit eigen land zoals Sevn Alias, Idaly en DJEZJA, maar ook de Engelse M Huncho is op het album te vinden.

Melodieus

Op het album staan romantische tracks, maar ook - zoals we van Jack gewend zijn - tracks over de keuzes die hij maakt op de straat. Veel van de tunes zijn melodieus. Hiermee laat de jonge rapper horen dat hij ook kan zingen.

M Huncho

De samenwerking met M Huncho op de track No Love In The Streets kwam heel natuurlijk tot stand. "Hij had een show in Amsterdam en hij zocht iemand voor zijn voorprogramma. Toen heeft hij mij geconnect en van het een kwam het ander," vertelde Jack eind vorig jaar al in de studio bij Youssef en Ouassima.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tevreden

Nadat Jack in 2018 met zijn toenmalige label Rotterdam Airlines de track Trapjack uitbracht in 2018 ging het hard voor de 20-jarige rapper uit Rotterdam. Zijn EP Plan A kwam na de release in 2019 meteen binnen op nummer 3 in de album top 100. Traplove zit nu al tegen de 150 duizend streams in één dag aan, maar de cijfers zijn voor Jack niet het belangrijkste: "Dit album is voor mij geslaagd als mijn fans weer wat te luisteren hebben. ‘Plan A’ is heel goed ontvangen en ik hoop dat ‘Traplove’ ook zo goed wordt ontvangen. Als mijn fans het goed vinden, ben ik al heel tevreden," zegt hij in zijn Instagramstories.

Ster advertentie
Ster advertentie