Music

Rick Ross en fans van Meek Mill protesteren in Philadelphia

foto: YouTube CBS Philly
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross en fans van Meek Mill protesteren in Philadelphia

Meek Mill is veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee tot vier jaar, omdat hij zich niet aan de voorwaarden van zijn vrijlating heeft gehouden. Maar daar is niet iedereen het mee eens. Zo vuurde Joe Tacopina, de advocaat van Meek Mill, al shots naar de rechter en ook Jay-Z haalde uit. Ook gisteren ging het protest door. Honderden fans gingen gisteren de straten van Philadelphia op om te protesteren tegen de gevangenisstraf van de rapper.

free meek

De mensenmassa verzamelde voor het Criminal Jusitce Center in Philly. Ook Rick Ross was daar om zijn vriend te steunen. Het doel was duidelijk: Meek Mill moet worden vrijgelaten. De honderden mensen riepen "Free Meek Mill, free Meek Mill!" en ze zongen mee met Dreams and Nightmares, de titeltrack van Meek Mills gelijknamige debuutalbum.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

speech

Natuurlijk kon labelbaas Rick Ross het niet laten om de microfoon te grijpen en de vele fans toe te spreken. "Ik ben hier voor één reden: om mijn broeder Meek Mill te steunen", vertelt Rozay. "Ik wil dat jullie begrijpen dat als we Meek Mill moeten gebruiken om deze aandacht te krijgen, dat we Meek Mill gaan gebruiken om aandacht te krijgen en het zal een stem zijn voor heel veel anderen."

Ster advertentie
Ster advertentie