OMG

Vrouw bezorgt 1000 kilo uien bij ex om hem 'net zoveel te laten huilen'

foto: Shandong Network
  1. Newschevron right
  2. Vrouw bezorgt 1000 kilo uien bij ex om hem 'net zoveel te laten huilen'

Een dame in China heeft op een wel hele bijzondere manier wraak genomen op haar ex. De man in kwestie zou zijn vreemdgegaan en nadat de twee uit elkaar gingen, zou hij geen traan om haar hebben gelaten. De vrouw, die zelf compleet heartbroken was, kon dat niet hebben. Daarom liet ze 1000 kilo rode uien bij haar ex voor de deur bezorgen. "Ik heb drie dagen lang gehuild, nu is het jouw beurt", luidde de boodschap.

'Dump ze bij de voordeur'

Op social media gingen foto's rond waarop te zien is hoe een grote truck de lading uien bezorgt. Aan de bestelling hing een label met daarop een instructie voor de koerier: "Neem geen contact op met de ontvanger, maar dump de uien gewoon bij de voordeur." Naar verluid zou dat vier uur hebben geduurd.

Foto: Shandong Network

Uiengeur

Tegen lokale media vertelde de man later dat hij het met zijn ex had uitgemaakt vanwege haar 'overdreven gedrag'. "Ze bleef iedereen maar vertellen dat ik geen traan gelaten had. Ben ik een slecht persoon omdat ik simpelweg niet huil?" Of de actie effect heeft gehad op haar ex, valt te betwijfelen, maar zijn buren zijn in ieder geval wel geraakt : "Ik weet niet of haar vriendje heeft gehuild, maar ik zeker wel! Het hele gebouw stinkt naar ui..."

Ster advertentie
Ster advertentie