OMG

Bizarre inbraak in juwelierszaak: man speelt in blote kont met kinderkeuken

foto: ter illustratie - Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Bizarre inbraak in juwelierszaak: man speelt in blote kont met kinderkeuken

Inbraken bij juwelierszaken komen regelmatig voor, maar in een juwelierszaak in Groningen vond recentelijk een wel heel bijzondere inbraak plaats. Een inbreker kwam daar namelijk niet voor de juwelen, maar voor de kinderhoek waar een speelkeukentje aanwezig was. Op camerabeelden is te zien hoe hij zich - in zijn blote kont - goed vermaakt.

Blote kont

De eigenaresse van de Groningse juwelier deelt de beelden via Instagram en laat weten dat de inbreker via het dakterras naar binnen is geklommen. Het alarm dat direct afging, liet de dader schrikken. Hij wist schijnbaar dat hij nog een minuut had om weg te komen en benutte die tijd optimaal door in z keuken te spelen. Op de video is ook te zien dat zijn broek abnormaal laag hangt, waardoor zijn blote achterwerk volledig te zien is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Inbreker

Dankzij de lege kassa policy heeft de inbreker niets van waarde mee kunnen nemen, laat de eigenaresse weten. "De politie weet wie de dader is en pakt hem op." Ze zou alleen nog graag willen weten welke route hij heeft genomen om binnen te komen. "Met de afzakbroek zal hij vast geen murenklimmer zijn", zegt ze. Naast de camerabeelden van zijn blote billen heeft de inbreker ook wat schade achtergelaten in de juwelierszaak. De eigenaresse laat weten dat ze vooral dankbaar is dat er niets gestolen is en heeft inmiddels haar deuren weer geopend.

Ster advertentie
Ster advertentie