OMG

TikTokker (27) omgekomen na val van klif tijdens filmen

foto: Privévideo Edgar/Shutterstock: Cabo Rojofoto: Privévideo Edgar
  1. Newschevron right
  2. TikTokker (27) omgekomen na val van klif tijdens filmen

In Puerto Rico is een man om het leven gekomen nadat hij tijdens het filmen van een TikTok-video van een 21 meter hoge klif viel. Het lichaam van de 27-jarige Edgar Garay werd afgelopen maandag gevonden door reddingswerkers.

Te dicht bij de rand

Edgar, wonend in het Amerikaanse Indiana, was afgelopen zondag voor een dagtripje bij de kliffen in de buurt van de vuurtoren bij Cabo Rojo, een beroemde toeristische plaats voor foto's. Daar was hij samen met zijn neef, die hem meermaals waarschuwde om niet te dicht bij de rand te komen, zo vertelde Edgars broer tegen lokale media.

TikTok-video

"Mijn broer had een TikTok-account waarop hij graag video's plaatste", aldus de broer. "Helaas was dat wat hij probeerde te doen toen hij dichterbij de rand kwam dan hij had moeten komen." Een misstap werd hem uiteindelijk fataal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoektocht

Na een zoektocht met onder meer helikopters werd Edgars lichaam maandag aangetroffen met ernstige hoofdverwondingen. "We delen onze oprechte condoleances met de familie en dierbaren van Edgar Garay", aldus het hoofd van de kustwacht in een statement. "We waarderen de inspanningen van de kustwacht en de samenwerkende hulpdiensten, met name de duikeenheid die het lichaam heeft kunnen vinden in de moeilijk bereikbare omgeving."

Twitter

Op Twitter gaat nu een video rond van Edgar, die en half uur voor het ongeluk is opgenomen. "Familieleden vragen om dit te publiceren, zodat mensen zijn persoonlijkheid kunnen zien."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie