Up 2 Date

TikTok-ster op 21-jarige leeftijd overleden na skydiving-ongeluk

foto: Instagram: tanyapardazi
  1. Newschevron right
  2. TikTok-ster op 21-jarige leeftijd overleden na skydiving-ongeluk

De 21-jarige TikTokker Tanya Pardazi is op tragische wijze om het leven gekomen na een ongeluk tijdens het skydiven. Volgens Amerikaanse media nam de Canadese TikTok-ster haar allereerste solosprong.

'Parachute te laat geopend'

Pardazi volgde bij Skydive Toronto de nodige lessen om haar eerste solosprong te kunnen maken. Desondanks ging het tijdens de sprong volledig mis. Volgens het bedrijf zou de TikTok-ster haar parachute te laat hebben geopend. Ze werd na het ongeluk met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht helaas niet meer baten.

'Interesse in avontuur'

Vrienden van Pardazi zijn diep ontroerd door haar dood, maar proberen zich vooral te richten op de mooie herinneringen aan haar. "Tanya had interesse in alles dat avontuurlijk was", vertelt Melody Ozgoli aan CTV News Toronto. "Het leven was te saai voor haar en ze probeerde altijd iets avontuurlijks te doen. Ze haalde het maximale uit het leven." Kimia Sepanlou, een andere goede vriendin van Pardazi, zegt dat de TikTokker "erg moedig" was. "Altijd als we haar zagen, wisten we dat het tijd was voor een avontuur, omdat ze niet wilde dat mensen om haar heen zich zouden vervelen. Iedereen die haar ontmoette, vond haar geweldig."

Relatieadviezen en wetenschappelijke feitjes

Pardazi had op TikTok ruim 116.000 volgers en stond vooral bekend om haar video's waarin ze uiteenlopende onderwerpen besprak: van relatieadviezen tot wetenschappelijke feitjes. Daarnaast stond ze in Canada ook bekend vanwege haar deelname aan de Miss Canada-verkiezing in 2017.

Ster advertentie
Ster advertentie