OMG

"Mijn vriendin (13) had een intieme relatie met de schooldirecteur (40)"

  1. Newschevron right
  2. "Mijn vriendin (13) had een intieme relatie met de schooldirecteur (40)"

Kunnen liefdesrelaties tussen leraar en leerling? En hoever ga je daarin? Dat besprak Natasja gister in CritiX toen zij een bizar bericht binnenkreeg via de app. De Amsterdamse Noussaiba had wel ervaring met het onderwerp: haar 13-jarige vriendin had een relatie met hun schooldirecteur van 40 jaar.

ONGELOFELIJK

Zelf was Noussaiba het niet eens met de relatie van haar vriendin: "Ik vond het zelf belachelijk, maar ze is een naief type. Het ging zo ver dat ze op een gegeven moment zei dat ze hem echt leuk vond", vertelt Noussaiba. Haar eigen ouders heeft ze er niet bij betrokken, maar wel die haar vriendin. "Zij reageerden geschokt en vroegen aan haar wat ze met hem moest op haar leeftijd."

Stiekem

Natasja kon zich voorstellen dat zo iemand direct ontslagen wordt, maar dat bleek anders. Noussaiba: "Hij deed het heel stiekem. Op kamp bijvoorbeeld, sprak hij haar steeds wanneer er niemand bij was. Hij hield haar ook vast bij haar heupen en trok haar naar hem toe. Heel walgelijk eigenlijk."

Geen aangifte

Het verhaal werd nog vreemder toen Noussaiba aangaf dat de ouders van haar vriendin niet naar de politie zijn gestapt. Wel zijn ze vaker op gesprek geweest bij de directeur en hebben hem gewaarschuwd dat hij uit haar buurt moet blijven. Haar vriendin is ook niet meer bij haar op school. "Ze kreeg op een gegeven moment veel stress en werd ziek."

Wat denk jij van het verhaal van Noussaiba en wat zou jij in haar plaats doen?

Ster advertentie
Ster advertentie