OMG

Droombaan: dit bedrijf betaalt jou om te slapen in je eigen bed

foto: YouTube: Wakefit
  1. Newschevron right
  2. Droombaan: dit bedrijf betaalt jou om te slapen in je eigen bed

Een bedrijf uit India gaat mensen geld betalen om negen uur per dag te slapen. Deze droombaan houdt in dat je honderd dagen lang aan je negen uur per nacht moet zien te komen. Het bedrijf Wakefit is een startup die matrassen maakt en om het ideale matras te kunnen vinden, willen ze meer onderzoek doen naar slaappatronen. En daar hebben ze 1394 dollar, dus ongeveer 1265 euro, voor over. En het mooiste komt nog: je kan het vanuit huis uitvoeren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nadelen

Natuurlijk heeft zo'n droombaan ook nadelen. Bingewatchen kan je in die honderd dagen vergeten. Dat mag namelijk niet in je werktijd. En ook alle notificaties van je smartphone moeten uit staan onder werktijd.

Slaappatroon monitoren

Wakefit wil met behulp van deze droombaan het slaappatroon van mensen monitoren. En daar gebruiken ze hun nieuwste matrassen voor. Die kunnen dat bijhouden en achteraf zelfs tips geven aan de mensen die maar niet in slaap kunnen vallen. Handig, zo'n baan waarbij je vanuit je eigen huis negen uur lang mag wegdromen. Aanmelden kan via hun website.

Ster advertentie
Ster advertentie