OMG

Foto van een ei breekt Instagramrecord van Kylie Jenner

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Foto van een ei breekt Instagramrecord van Kylie Jenner

Als er twee dingen zijn waar Kylie Jenner bekend om staat, zijn het haar lippen en haar recordbrekende Instagram berichten. De eerste foto van haar dochter Stormi Webster, behaalde ruim 18 miljoen likes. Een jaar lang was dat de foto met de meeste likes op Insta. Sinds zondag is haar record echter verbroken door een foto van... een ei.

Record

De foto van het ei had rond 7 uur - na tien dagen - meer dan 25 miljoen likes. Het account windt er geen doekjes om: het plan is altijd geweest om het record van Kylie te verbreken: "Laten we samen een wereldrecord halen en de meest gelikete post op Instagram worden. Laten we het huidige record van Kylie Jenner verslaan. We kunnen dit.'' Wie er achter het account zit is niet helemaal duidelijk. Buzzfeed nam contact op met het account en kreeg als reactie dat de eigenaar een kip is uit het Britse platteland genaamd Henrietta. En het ei zelf? Dat heet Eugene!

Reactie

Kylie Jenner ziet er de humor wel van in, ze reageerde op haar Instagram met een filmpje waarin ze een ei breekt en probeert te bakken op straat. 'Take that little egg'! schrijft ze erbij.

Ster advertentie
Ster advertentie