Naar homepage
OMG

J.Lo spreekt over de geruchten over haar relatie met Drake

  1. Newschevron right
  2. J.Lo spreekt over de geruchten over haar relatie met Drake

Sinds december zijn er geruchten dat J.Lo en Drake een stelletje zijn. Zowel J.Lo als Drake hebben dit noch ontkend, noch bevestigd. Jennifer Lopez was deze week te gast bij The Ellen Show en daar kwam dé vraag natuurlijk ook aan bod: zijn J.Lo en Drake gewoon vrienden of is het meer?

songwriting

"Bracht jij je Valentijnsnacht met deze man door?", vraagt Ellen wijzend naar een foto waar J.Lo Drake knuffelt. Maar Jennifer Lopez probeert de vraag te ontwijken. De presentatrice probeert het daarom nog een keer met een andere foto waar ze samen knus op staan. "Zijn jullie hier aan het werken aan nieuwe muziek?", vraagt ze sarcastisch. "Nee, hier zijn we niet aan het schrijven. We waren gewoon aan het chillen", antwoordt J.Lo.

Het blijft dus nog steeds een mysterie wat er tussen de twee aan de hand is. Wel vertelt ze dat ze echt samen aan een nummer hebben gewerkt, maar dat ze nog niet weet wat Drake ermee gaat doen.

jongere mannen

J.Lo verwerpt in het interview ook het gerucht dat ze alleen maar met jongere mannen zou daten. Dat is volgens haar helemaal niet waar.

"Het is niet zo dat iemand per se jonger moet zijn. Het gaat om de persoon en dat heeft niks met leeftijd te maken."

who'd you Rather

Aan het einde van de show speelt J.Lo ook nog het spel Who'd You Rather. The Weeknd, Bradley Cooper of Harry Styles? J.Lo moet kiezen wie ze leuker vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

drake

Drake deed gisteren nog een shoutout naar zijn ex-liefje Rihanna voor haar 29e verjaardag. In zijn show in Dublin feliciteerde hij haar.

"Het is vandaag de verjaardag van iemand waar ik van hou en heel veel respect voor heb."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie